Jdi na obsah Jdi na menu

Téma na Blog.cz: Když se nedaří - videa - sebevražda a dýmkařská recenze

Původní publikace: 11. 7. 2018

Samotnou mě překvapilo, jak moc je pro mě Téma Týdne na Blog.cz "Když se nedaří" inspirativní. A tak přemýšlím, o čem ještě psát, a při tom mimoděk pročítám články ostatních. Narazím na jeden, kde je současné téma spjato se sebevraždou. To je, jak se říká, skutečně permanentní řešení toho, když se nedaří. Uvažuji... hm... klube se článek... a říkám si - ne, nechám si to na jindy. Teď o tom psát nechci.

 

Ale téma sebevraždy mi připomene jedno video. Už jednou jsem ho tu chtěla sdílet a nakonec to neudělala, netuším proč. Teď tak ovšem učiním. Snesete černý humor? Máte ho rádi? Já občas ano, občas ne. A tohle video s drsným humorem mi sedlo. Berte nejen život s nadhledem a...

 

Prostě... chcete se zabít? Myslete na ostatní! Kdo to má uklízet!

Nejen o tom je TOHLE video. Hezkou zábavu.

 

---

 

A když už mluvíme o těch videích, připojím ještě jedno. Tentokrát navazuje na článek "Když se dýmkaři nedaří". A věřte mi, s menším výkladem si ho užije i nedýmkař, doufám. Jedná se o jednu dýmkařskou recenzi. Na vodní dýmku. Na první pohled je úplně obyčejná. Něco o ní řeknete, plusy, mínusy, na konci z ní pokouříte a nazdar. Ale... pak začnete vnímat sdělovaný obsah.

 

Autor hned po pár minutách sdělí, že je s dýmkou spokojený, na konci jí udělí jedničku s hvězdičkou a v cenové relaci 2000 Kč vám ji vřele doporučuje. Má jen jednu chybičku, říká.

 

Oponuji, jednu? A kterou přesně má na mysli? Tvrdí jednu, hlásá maximální spokojenost a přitom...

  • vám hned sdělí, že tácek je na houby a máte si rovnou koupit jiný,
  • šlauch vám taktéž doporučí vyměnit, protože přibalený je nepromyvatelný,
  • váza je prý úplně v pohodě, až na to, že každá pátá, šestá není úplně ok, jsou v ní bublinky, nečistoty a celkově je divná... ta jeho dokonce (se kterou je tak moc spokojen) je vyrobená natolik špatně, že vodu do vázy lije na milimetry - jinak ji tahá šlauchem do pusy, anebo je jí málo,
  • totálně to ovšem zabije vyjádřením o tělu, že "je to dá se říct nerozbitná dýmka" a vzápětí dodá, že on se ale ani moc nemusel snažit a podařilo se mu to rozbít. Co prosím? Uklidňuje vás ovšem tím, že tuhle vadu si během pár vteřin opravíte přece sami. (Jen pak počkáte 24 hodin, než to zaschne),
  • jediné, co trochu pochválí je korunka, skepticky ovšem dodá, že si časem asi stejně koupíte nějakou lepší...

Takže tácek, šlauch vyměnit, vázu možná taky, tělo si nejspíš časem svépomocně opravíte a korunka vás nijak neuchvátí... Hádáte správně - víc částí dýmka nemá! Takže proč přesně je tak super? Nebudu přeci kupovat dýmku (ačkoli je z těch levnějších), abych riskovala, že budu muset kupovat hned náhradní díly! Dva tisíce za co? Za to, že ji pak musím celou vyměnit? Jo, jasně. Brečím smíchy a není mi jasné, jak tohle mohl autor publikovat. To se nevnímal? Prostě dýmka za plný počet hvězd, hihi. Jako recese dobrý no. Pořád se nad tím videem bavím, k tomu je perfektní, smích léčí... Takže vlastně díky! Jako relevantní dýmkařská recenze se to ale z mého pohledu moc nepovedlo.

 

Odkaz tu. (Upozorňuji, že už je to pár let stará záležitost, takže o aktuální dýmkařský tip tu nejde. Ale na tom v tomto kontextu nezáleží.) Bavte se!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář